• INFORMATION

  • INFORMATION

Velkommen til vores hjemmeside

Det glæder os at byde dig velkommen på vores hjemmeside og i vores lyse lokaler, men stadigvæk med en hyggelig atmosfære i både frisørsalon og 2 kliniker, nu med en endnu hyggeligere afdeling, beliggende i Andrup, 6 km fra Esbjerg bymidte.

Vi er et lille team med Maria og Cecillie, som vil give jer en glæde ved at få ordnet jeres hår eller bryn.

Dertil tilbyder vi meget andet:
Vi har lysning af tænder med PearlSmile samt makeup. Maria kan desuden tilbyde Medicinsk tatovering, PMU bryn, PMU læber, Eyeliner, Areola og Nipples, Tattoo, Vippefortætning, Stamcelleaktiverende behandlinger mod hårtab/bryn og Scalp Micropigmentation, Japansk Lifting og meget mere.
Vi uddanner os flere gange årligt for hele tiden at følge med i den nyeste mode og trends i både ind- og udland, for at specialisere os og for at levere et højt fagligt niveau i de dejlige omgivelser vi har.

Vi bruger professionelle produkter fra bl.a. Nashi, Goldwell, Vision og Keune. Her på vores nye hjemmeside kan du læse mere om os, se priser samt benytte vores nye online-booking. Du kan selvfølgelig også bestille tid pr. telefon og SMS

Maria Agerbo Nygaard

Erfaring & opstart
Har næsten 30 års erfaring indenfor frisørfaget og åbnede salonen i Andrup i 2011. Er de seneste år blevet uddannet i Permanent Makeup, alle former for Voksbehandlinger og som Mikroskopist samt Makeup-artist.

Underviser i hårstyling og farvesammensætninger.
Går meget op i at gøre hver enkel behandling personlig og hver frisure unik, så du altid får det, der passer dig bedst. For Maria, der har en stor visuel forståelse, handler det om at være i bevægelse og at have passion for
faget.

Åbningstider:
Mandag, onsdag og fredag: åbent fra kl. 9.00 – 18.00
Tirsdag og torsdag: åbent fra kl. 9.00 – 21.00
Weekend: åbent efter aftale.

Betaling:
Hos os kan du betale med
* Kontanter
* Dankort
* Visa
* MasterCard
* MobilePay

Top