​OnlySmile tandblegning

Tandblegning uden blegemiddel

Onlysmile er en kosmetisk behandling, hvor man toner og renser sine tænder lysere og man får et perfekt smukt smil med naturlige hvide tænder. Onlysmile kosmetisk tandblegning er udviklet i Tyskland til at give dig hvide tænder, uden brug af blegemiddel. Der er i stedet tale om en innovativ kosmetisk behandling med Gel fra Onlysmile. Vores behandling og den anvendte GEL er naturligvis EU-godkendt. Bemærk: Der er IKKE blegemiddel i vores Gel og helt uden Brintoverilte.

Hvordan får man hvide tænder?
I modsætning til den traditionelle tandblegning, er den kosmetiske behandling fra Onlysmile baseretpå anvendelsen af Gel, der IKKE indeholder Brintoverilte. Vores Gel aktiveres af det kolde LED lys. Denne kombination gør det muligt at lysne tænderne forsigtigt, uden at forårsage nogen smerte. En kosmetisk tandblegning med Onlysmile fjerner alt pigmentering i tandemaljen, uden at skade emaljen og tandkødet.

Bevar dine tænder hvide

Onlysmile har udviklet et helt unikt koncept, der ikke kun giver dig hvide tænder uden brug af blegemiddel. 

Men har også en Onlyshine tandpasta, der hjælper dig med at beholde det hvide look efter din behandling med Onlysmile tandblegning. 

Det betyder for dig at behandlingen holder længere end andre behandlinger. Desuden har du med OnlySmile Glamour mulighed for en hurtig behandling hjemme, så dine tænder står knivskarpt hvide, hvis du skal til fest, job samtale eller på en date, et par måneder efter behandlingen hos os.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

​​Fandt du ikke nok informationer og har du yderligere spørgsmål om de behandlinger vi tilbyder kan du udfylde formularen nedenunder. 

​Vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Det siger vores kunder​

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser fra Facebook​​

​​​​★★★★★​

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon.

"Kan give Maria mine bedste anbefalinger.  

Jeg er en af de piger som med tiden har fået tyndt hår. Jeg har derfor valgt at få foretaget stamcelleaktivering samt Scalp Pigmentation.

Allerede nu ses en stor forskel og det er bare super dejligt!! Maria er skarp fagligt og går ikke på kompromis med kvaliteten af det hun laver.

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon."

Dorte Guldberg Nielsen

Firmainfo​

Nygaard

Andrup Byvej 60, 6705 Esbjerg Ø

​​Telefon: 26 18 28 67

​E-mail: maria@nygaardhairart.dk


​CVR: 21777706

​Følg os på Facebook

Åbningstider​

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

09.00 - 21.00

Onsdag

09.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 21.00

Fredag

09.00 - 18.00

Weekend

Åbent efter aftale

f.eks. kurser, konfirmation, bryllup o.lign.