Nygaard Makeup & Hairart

Klinikken

Tandblegning

Tandblegning uden blegemiddel
Pearlsmile er en kosmetisk behandling, hvor man toner og renser sine tænder lysere og man får et perfekt smukt smil med naturlige hvide tænder. Pearlsmile kosmetisk tandblegning er udviklet i Tyskland til at give dig hvide tænder, uden brug af blegemiddel. Der er i stedet tale om en innovativ kosmetisk behandling med Gel fra Pearlsmile. Vores behandling og den anvendte GEL er naturligvis EU-godkendt. Bemærk: Der er IKKE blegemiddel i vores Gel og helt uden Brintoverilte.

Hvordan får man hvide tænder?
I modsætning til den traditionelle tandblegning, er den kosmetiske behandling fra Pearlsmile baseretpå anvendelsen af Gel, der IKKE indeholder Brintoverilte. Vores Gel aktiveres af det kolde LED lys. Denne kombination gør det muligt at lysne tænderne forsigtigt, uden at forårsage nogen smerte. En kosmetisk tandblegning med Pearlsmile fjerner alt pigmentering i tandemaljen, uden at skade emaljen og tandkødet.

Bevar dine tænder hvide.
Pearlsmile har udviklet et helt unikt koncept, der ikke kun giver dig hvide tænder uden brug af blegemiddel. Men har også en Pearlshine tandpasta, der hjælper dig med at beholde det hvide look efter din behandling med Pearlsmile tandblegning. Det betyder for dig at behandlingen holder længere end andre behandlinger. Desuden har du med Pearllight Home Set mulighed for en hurtig behandling
hjemme, så dine tænder står knivskarpt hvide, hvis du skal til fest, job samtale eller på en date, et par måneder efter behandlingen hos os.

Top