Nygaard Makeup & Hairart

Klinikken

Voks-
behandling

Med en voksbehandling bliver hårene trukket ud med roden, hvilket ikke alene betyder, at hårene er længere tid om at gro ud. Det betyder også, at hårene, der gror ud, vil være finere og blødere end før – og derfor nemmere at fjerne.

Hvis du får lavet flere voksbehandlinger det samme sted, vil du endda opleve, at dine hår vil gro langsommere ud, samtidig med at færre hår vil gro ud. Inden en voksbehandling er det en god ide at peele huden: Så løsner man de døde hudceller og indgroede hår, og huden bliver blød og nemmere at vokse. Huden bør peeles 2-3 gange i ugen mellem hver voksbehandling for at opnå det bedste resultat. Vi tilbyder mange forskellige voksbehandlinger på forskellige områder af kroppen – alle har de det til fælles, at de er effektive, omfattende og skånsomme. Derudover tilbyder vi alle vores
voksbehandlinger til yderst fantastiske priser – det behøver altså ikke at være dyrt at få fjernet uønskede hår fra kroppen eller ansigtet. Hos Nygaard Makeup & Hairart giver vi endda 15 % på alle voksbehandlinger til studerende ved fremvisning af gyldigt studiekort. Alle kan altså få råd til lidt selvforkælelse her hos os.

Top