Klinik

Hvad kan vi tilbyde?

I klinikken, der er separeret fra frisør salonen tilbyder vi:

Vi tilbyder blandt meget andet

Lysning af tænder med OnlylSmile, Makeup, Frisør, Massage, alm. Fodpleje, Oxygenbehandling, Mesoterapi samt Cryopen.

Desuden tilbyder vi også Medicinsk Tatovering, PMU bryn, PMU læber, Eyeliner, Areola og Nipples, Tattoo, Vippefortætning, Stamcelleaktiverende behandlinger mod hårtab/bryn og Scalp Micropigmentation og meget mere.​

Vi uddanner os flere gange årligt for hele tiden at følge med i den nyeste mode og trends i både ind- og udland, for at specialisere os og for at levere et højt fagligt niveau i de dejlige omgivelser vi har.

Vi bruger professionelle produkter fra bl.a. Id, Nashi, Goldwell, Vision, Keune, Meraki og Headbrands. Her på vores hjemmeside kan du læse mere om os, se priser samt benytte vores online-booking. Du kan selvfølgelig også bestille tid pr. telefon og SMS.

img

Maria Agerbo Nygaard

Erfaring & opstart

Har 30 års erfaring indenfor frisørfaget og 20 år indenfor massørfaget. Åbnede salonen ved privaten i Andrup i 2011 og i 2021 åbnes selvstændig forretning ikke langt fra privatadressen. Er de seneste år blevet uddannet i Permanent Makeup/Medicinsk Tatovering, og som Mikroskopist samt Makeup-artist.

​Underviser i hårstyling og farvesammensætninger.​

Går meget op i at gøre hver enkel behandling personlig og hver frisure unik, så du altid får det, der passer dig bedst. For Maria, der har en stor visuel forståelse, handler det om at være i bevægelse og at have passion for faget.