Nygaard Makeup & Hairart

Kursus

Vi har desværre lukket ned for kursus-aktivteter resten af 2020
Vi vender tilbage i 2021

 

 

Nygaard Makeup & Hairart afholder også kurser. Vi afholder vores kurser på vor adresse i Andrup eller hjemme hos jer.

Nedenstående er blot et udpluk af hvad vi tilbyder. Forhør nærmere, hvad vi kan gøre for dig.

Bryn og Vipper / Eye Lash Lift

Guld-kursus: Øg din indtjening! (6-7 timer) kr. 3.995,-

EyeLash-Lift (permanent vippebuk) med RefectoCil

Du lærer du, hvordan man smukt permanenter øjenvipperne, så de får et virkeligt flot holdbart vippebuk, der holder i flere uger. EyeLash-Lift er til de kunder der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og samtidig ikke ønsker eyelash extensions. Glem alt om gammel lash permanent med krøllet og frizzede vipper. EyeLash-Lift laver et smukt og naturligt buk af vipperne ved roden, hvor der bruges en blød curl, som ligges på øjenlåget. Dette gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke ved roden, så dine vipper bliver løftet. Efter curlen er lagt, fikseres vipperne forsigtigt og der påføres lashperm. Til sidst bliver de neutraliseret og renset. Det er utrolig skønsomt for vipperne, så ønsker dine kunder et naturligt look uden vedligeholdelsen af eyelash extensions, så er det EyeLash-Lift du skal tilbyde dem. Trin for trin manual udleveres.

Farvning af bryn og vipper med RefectoCil

Du lærer en præcis og grundig farvelære for at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper og bryn med et professionelt og langtidsholdbart resultat. Endvidere lærer du, hvordan man smukt måler, tilretter og former øjenbrynene med både pincet og vibes.

Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter.

Voks af hele ansigtet med RefectoCil og Body Lines

Du lærer at vokse på en helt anderledes måde med de bedste vibes, så din kunde vil være fri for uønsket hår i ansigtet på en hurtig og effektiv måde. Denne voksbehandling kan udføres mens kunden sidder på en almindelig stol.

Salgs-coaching

Du lærer ved en overordnet gennemgang, hvordan du øger dit salg og hvilke forhindringer, du kan møde.

Et kursus til begyndere, som vil starte op eller til dig, der er allerede er i gang. Alt fra frisører til fodterapeuter, som gerne vil øge indtjeningsmulighederne og udbyde en unik behandling, som passer til alle, unge som ældre.

Sølv-kursus: Vippekursus (3-4 timer) kr. 1.899,-

EyeLash-Lift (permanent vippebuk) med RefectoCil

Du lærer du, hvordan man smukt permanenter øjenvipperne, så de får et virkeligt flot holdbart vippebuk, der holder i flere uger. EyeLash-Lift er til de kunder der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og samtidig ikke ønsker eyelash extensions. Glem alt om gammel lash permanent med krøllet og frizzede vipper. EyeLash-Lift laver et smukt og naturligt buk af vipperne ved roden, hvor der bruges en blød curl, som ligges på øjenlåget. Dette gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke ved roden, så dine vipper bliver løftet. Efter curlen er lagt, fikseres vipperne forsigtigt og der påføres lashperm. Til sidst bliver de neutrali-seret og renset. Det er utrolig skønsomt for vipperne, så ønsker dine kunder et naturligt look uden vedligeholdelsen af eyelash extensions, så er det EyeLash-Lift du skal tilbyde dem. Trin for trin manual udleveres.

Farvning af vipper med RefectoCil

Du lærer en præcis og grundig farvelære for at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper med et professionelt og langtidsholdbart resultat

Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter

For selvstændige, der vil øge deres indtjening uden større investering.

Bronze-kursus: Farvning af bryn og vipper (1,5-2 timer) kr. 1.000,-

Farvning af bryn og vipper med RefectoCil

Du lærer en præcis og grundig farvelære for at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper og bryn med et professionelt og langtidsholdbart resultat. Endvidere lærer du, hvordan man smukt måler, tilretter og former øjenbrynene med både pincet og vibes.

Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter.

Tager udgangspunkt i at man ikke ved noget om faget. Derfor udbydes kurset til alle, både private og selvstændige.

Praktiske oplysninger mm.

Efter alle kurser udstedes diplom - til guldkursus kan der desuden tilkøbes et lille glastrofæ, til f.eks. udstilling i forretningen

Kurserne er med professionel teori og praktiske øvelser

Alle kursister modtager et sæt med 2 farver og 1 Oxidant

Der kan købes startkit tilpasset de enkelte kurser

Kurserne oprettes efter behov med 2-4 deltagere

Kursusgebyr betales inden start

Priser ekskl. moms

MakeUp kurser

Maria Nygaard er uddannet Makeup artist, og har deltaget i ekstra kurser, så hun også kan undervise ved MakeUp Kurser.

Dags Makeup og Aftens makeup 

Salonen

Komfort

God stemning

Styling

Hvilke produkter arbejder vi med?
Vi anvender primært produkter fra Ecuri Cosmetics i Holland. Vores pigmenter overholder de nyeste regler og direktiver inden for området og er derfor sikre. Pigmenterne er ligeledes MR-scanning resistente,  indeholder derfor ikke jernoxid og  er også strålingsfri. Allergigener forbindes heller ikke med brug af Ecuri Cosmetics pigmenterne. Produkterne er selvfølgelig allergivenlige. Ecuri Cosmetics har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden, at have gennemgået en anerkendt uddannelse.

Ecuri Cosmetics var de første der tilbød behandlingen samt uddannelse heri på det danske marked i år 2013. De er det eneste anerkendte træningssted, og kun dem som er uddannet i hovedbundspigmentering hos Ecuri Cosmetics, anvender de korrekte teknikker, pigmenter, maskiner, nåle mm.

Top