• KONTAKT

  • KONTAKT

Bestil tid på: 2618 2867


Kontakt:

Nygaard Makeup & Hairart
Junivej 13, Andrup
6705 Esbjerg Ø

Tlf.: 26 18 28 67
Mail: maria@nygaardhairart.dk
CVR Nr. 21777706

Betaling:
Hos os kan du betale med:
* Kontanter
* Visa
* Mastercard
* MobilePay


Bestilling af tid enten online, pr telefon eller SMS.
Har du spørgsmål til behandlinger eller priser, du ikke kan finde her på siden – benyt venligst telefon eller SMS for bedst og hurtigt hjælp.


Kurser

Maria Nygaard er uddannet Makeup artist, og har deltaget i ekstra kurser, så hun også kan undervise ved MakeUp Kurser.

Dags Makeup og Aftens makeup 

Salonen

Komfort

God stemning

Styling

Velkommen til vores hjemmeside

Det glæder os at byde dig velkommen på vores hjemmeside og i vores lyse lokaler, men stadigvæk med en hyggelig atmosfære i både frisørsalon og 2 kliniker, nu med en endnu hyggeligere afdeling, beliggende i Andrup, 6 km fra Esbjerg bymidte.

Vi er et lille team med Maria og Cecillie, som vil give jer en glæde ved at få ordnet jeres hår eller bryn. Dertil tilbyder vi meget andet:
Vi har næsten alle former for voksbehandlinger, lysning af tænder med PearlSmile samt makeup. Maria kan desuden tilbyde microblading, 3D bryn, eyeliner, vippefortætning, stamcelleaktiverende behandlinger mod hårtab/bryn og scalp pigmentation.
Vi uddanner os flere gange årligt for hele tiden at følge med i den nyeste mode og trends i både ind- og udland, for at specialisere os og for at levere et højt fagligt niveau i de dejlige omgivelser vi har.

Vi bruger professionelle produkter fra bl.a. Nashi, Goldwell, Vision og Keune. Her på vores nye hjemmeside kan du læse mere om os, se priser samt benytte vores nye online-booking. Du kan selvfølgelig også bestille tid pr. telefon og SMS

Top