Massage

Wellness Massage / Hot Stone Massage eller Fysiurgisk Massage

Wellness Massage/Hot Stone Massage er ren afslapning, hvorimod en behandling med Fysiurgisk Massage godt kan gøre lidt ondt, da massagen gives til overbelastede muskler og ofte på triggerpunkter.

Selvom dine muskler er ømme, må smerten ikke være så voldsom, at du ikke kan holde det ud, for så spænder du alt for meget i kroppen.

Jo længere tid din massage varer hos mig, jo flere wellness elementer vil du opleve. Kommer du her for at få behandlet en specifik skade, koncentrerer vi os om det. Kommer du her for at få en afslappende helkropsmassage, er der langt flere wellness elementer i behandlingen.

Massage kan, med fordel, kombineres med andre behandlingsformer, da den udover at løsne op og rense ud giver kroppen et naturligt overskud, som modtageren selv kan arbejde videre med.

Flere fortæller, at de har prøvet wellness massage andre steder og ønsker ikke for meget ’nusseri’. De vil gerne kunne mærke, at de bliver masseret - med andre ord, de vil gerne kunne mærke massagen, også i musklerne, samtidig med de slapper helt af og har det rart. Men man vælger selv, hvilken kombination, man ønsker.

Hvad kan Massage hjælpe med:

 • Massage kan lindre muskelspændinger, myoser og smerter.
 • Massage hjælper ved overbelastningsskader.
 • Massage forebygger skader (f.eks. i forbindelse med arbejde)
 • Massage øger blodcirkulationen.
 • Massage styrker immunforsvaret.
 • Massage hjælper kroppen med at rense ud af affaldsstoffer.
 • Massage giver øget kropsbevidsthed.
 • Massage giver fysisk og psykisk velvære.
 • Massage giver mere energi og overskud.
 • Massage virker afslappende og afstressende.

Husk at drikke et glas vand før og efter behandlingen. Vær opmærksom på din vejrtrækning, mens du masseres, så du trækker vejret langsomt og dybt.

Vi tilbyder bl.a. følgende massage typer – med typisk varighed på 45/60 min.

Dybdegående massage

Velegnet til frosne skuldre, ondt i lænd, fast-klemthed i kroppen, nakke- og skulder-smerter, faste myoser, bækkenløsning, overbelastnings skader, knæ mm.
Forvent, at hvis du har gået med det flere år, skal der flere behandlinger til.
Denne massage er forbundet med smerte.

Almindelig massage

Velegnet til forøgelse af blodcirkulation, udrens-ning af affaldsstoffer, fysisk og psykisk velvære, vi rammer triggerpunkter, giver mere energi og overskud, lindrer muskelspændinger og myoser.

Blid massage (sjælens massage)

I ansigt og hår, på ryg, arme, ben, hænder, håndflader og fodryg.
Lette berøringer, der giver fuldt ud psykisk velvære samt giver helt ny energi og overskud.
Helt uden sexuelle undertoner.

Ansigts-, nakke-og hovedbunds-massage - 30 min.

Virker afspændende på ansigtets mange muskler og ud over det, himmelsk velvære og giver dit humør en kærlig omgang.
En jævnlig massage af ansigt, nakke og hovedbund vil desuden have en udglattende effekt på de mimiske rynker.

IMG

Musklerne

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.

Læs mere

Affaldsstofferne

En anerkendt, engelsk læge sammenlignede for over 100 år siden massage med et kloaksystem: Et godt kloaksystem holder dit hus rent og hygiejnisk og leder affaldet ud. En god massage gør det samme ved din krop. Holder den sund og ren og leder affaldet ud. Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne.

Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.​

Huden

Massage forbedrer blodcirkulationen og dermed også blodforsyningen til hudens celler. Det betyder bl.a., at næringen til hudcellerne forbedres. Og derfor har massage også en god effekt på huden - det får huden til at se sundere og friskere ud, huden får mere farve og glød, og så bliver den faktisk også glattere på lang sigt.

Nervesystemet

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende.

Massage frarådes:

 • Hvis du føler dig afkræftet eller har høj temperatur
 • På nyt arvæv, udslæt, friske sår, åreknuder
 • Hvis du lider af en smitsom hudlidelse
 • Hvis der er betændelse eller du har forbrændinger i det område, som du ønsker behandlet
 • Hvis du har knoglebrud i det område, som du ønsker behandlet
 • Hvis du har kræftsvulster i det område, som du ønsker behandlet.