Stamcelleaktivering

Stamcelleaktivering - en teknik, der får ens egne hår til at vokse

Som tilvalg til Scalp Micropigmentation er det muligt, at få foretaget en Stamcelleaktiverende Behandling. Stamcelleaktiverende Behandling er en teknik, der får ens egne hår til at vokse.

​Vi ved at der findes stamceller i hver hårsæk, selv de steder hvor der ikke vokser noget hår, eller endda de steder hvor der ikke engang er en hårfollikel. Vi sætter en meget lille nål i hver hårsæk og stimulerer derfor stamcellerne. Resultaterne forbedres når der anvendes en hårvækst skabende faktorer. Denne hårvækst skabende er specielle peptider, der aktiverer ens egne stamceller. 

​Disse hårvækst skabende faktorer er ikke-menneske peptider, der er produceret af e.coli bakterier. Disse er sikre produkter der ikke er skadelige for din hud eller helbred. Vores specielle nål vil ikke penetrere huden. Disse små nåle er kun 0,3 mm i diameter, og vil kun trænge igennem hårsækkene. Vi vil ikke penetrerer det dermale lag på huden. Dette er en epidemal behandling. Det skal helst ikke bløde. Stamcelleaktiverende behandling af bl.a. hovedbund og bryn reaktiverer lukkede hårsække og skaber nye hår.

Læs mere

Hair Rescue serum

​Vigtigt er at kunden skal anvende Hair Rescue serummet derhjemme, for at simulere processen hver eneste dag. Hair Rescue er 100 % plante ekstrat, som forlænger hår folliklernes vækst fase (anagene fase). Den vil bringe mere vital til håret, føre det stærkere, fremme farven, samt gør hårene tykkere. Forskellen på serummet og den stamcelleaktiverende behandling er stor, hvor serummet kun virker på nuværende hår, der vil vokse sig længere, kraftigere og mærkere. Selv behandlingen skan skabe helt nye hår, hvor serummet til hjemmebehandling, skal fortsætte boostningen af de nye hår.

​Kunden skal fortsætte med at anvende serummet kontinuerligt, ellers vil denne risikere at gå tilbage til udgangspunktet. Serummet sørger for at forlænge cyklussen, og hårene udskiftes mere sjældent.
Teknikken er udviklet af Alec Kurucz og har vist fantastiske resultater i hovedbunden. Der skal gå mindst én måned imellem behandlingerne. Forvent 4-6 behandlinger med Stamcelleaktiverende Behandling for optimal virkning.

Har du bare pletter i hovedbunden eller ønsker du flere brynhår? Denne behandling er svaret.