​Bryn med forskellige metoder/teknikker

Hos Nygaard benytter vi os af forskellige teknikker til at skabe det perfekte øjenbryn for dig.

​Microblading, Hairstrokes (3D), Naturlig skyggelægning, Hybrid Brows, Powder Brows, Kombinationsteknik er den moderne vej til flotte semi permanente øjenbryn, uanset øjenbrynsfarve, ønske om markante fyldige øjenbryn eller tynde og helt naturlige hårstrå i brynene. 100 % naturtro hårstrå – ingen kan se du har fået lavet øjenbryn.

Det er vigtigt at slå fast, at vores bryn skal være ”søskende”, ikke ”tvillinger”, eftersom ansigtet ikke er helt symmetrisk, et individuelt øjenbryn er en karakteristik, der åbner vejen mellem den indre og ydre skønhed. Vi skaber et helt naturligt look og den form, der passer til dig. Individuelt design, opmåling og optegning – alle er specielle hos os.

Smertefri behandling.

Mulighed for behandling, selvom du ingen øjenbryn har.

Her hos os arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner og det bedste udstyr på markedet. Alt vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores farver er blandt de stærkeste, mest allergivenlige og sikre på markedet.

Efter behandlingen

Behandlingen permanent makeup bryn kan godt medføre lidt rødme i huden, men du kan både køre bil og arbejde samme dag som behandlingen udføres. Husk dog at smøre aftercare salve på området, og giv det ro. Pil endelig ikke i sårskorpen, da det kan skade pigmenternes holdbarhed og kvalitet.

Det er afgørende at området skånes den første måned, hvis resultatet skal holde længere tid. Undgå også sauna, svømning i svømmehaller, solarium og ekstremsport op til 7 dage efter behandlingen, da alle de ting kan forringe pigmenternes effekt og holdbarhed.

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:
  • Mindst 2 obligatoriske behandlinger
  • 4-8 uger mellem hver behandling
  • Én årlig genbehandling

Hos Nygaard starter en PMU-behandling altid med en konsultation, hvor du får rådgivning, samt hjælp med at afklare eventuel usikkerhed om behandlingsform og afstemt forventninger. Du får også viden om hvilke teknik, der er bedst for dig mht. din hudtype, livsstil mm.​

Denne konsultation er selvfølgelig gratis og kan foregå inden behandlingen eller ved 1. behandling

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

​​Fandt du ikke nok informationer og har du yderligere spørgsmål om de behandlinger vi tilbyder kan du udfylde formularen nedenunder. 

​Vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Det siger vores kunder​

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser fra Facebook​​

​​​​★★★★★​

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon.

"Kan give Maria mine bedste anbefalinger.  

Jeg er en af de piger som med tiden har fået tyndt hår. Jeg har derfor valgt at få foretaget stamcelleaktivering samt Scalp Pigmentation.

Allerede nu ses en stor forskel og det er bare super dejligt!! Maria er skarp fagligt og går ikke på kompromis med kvaliteten af det hun laver.

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon."

Dorte Guldberg Nielsen

Firmainfo​

Nygaard

Andrup Byvej 60, 6705 Esbjerg Ø

​​Telefon: 26 18 28 67

​E-mail: maria@nygaardhairart.dk


​CVR: 21777706

​Følg os på Facebook

Åbningstider​

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

09.00 - 21.00

Onsdag

09.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 21.00

Fredag

09.00 - 18.00

Weekend

Åbent efter aftale

f.eks. kurser, konfirmation, bryllup o.lign.