Eyeliner & Vippefortætning

Den ultimative gave til dig, der altid ønsker en skarp og fyldig markering af øjet

En personlig og skarp eyeliner skaber større øjne, tydeligere farve i iris og giver mere karakter til ansigtet. vores permanent eyeliner/vippefortætning, er den ultimative gave til dig, der altid ønsker en skarp og fyldig markering af øjet.

Permanent Makeup lavet hos Nygaard giver dig muligheden for en Eyeliner/Vippefortætning, der er frisk, skarp og sprød 24 timer i døgnet.

Dyrk alt det motion og sport du vil – din Eyeliner/Vippefortætning sidder stadig skarpt. Sparer dig tid i hverdagen. Eyeliner/Vippefortætning hos os er ikke en tatoveret Eyeliner/Vippefortætning, men en semi permanent Eyeliner/Vippefortætning, som kan fjernes igen.

Ansigtets udvikling hele livet gør det ønskværdigt med en semi permanent løsning. Det er også meget vigtigt med 3D Bryn. Størrelse, farve, udformning afstemt med dine egne ønsker.

Smertefri behandling

Her hos os arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner. Til at udføre behandlingen benytter vi vores Derma Medical, som er vores Permanent Makeup maskine i højeste kvalitet og det bedste udstyr på markedet. Vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores Eyeliner farver er allergivenlige, skarpe, sikre og overholder alle EU-krav, der måtte gøre sig gældende.

Læs mere

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:

  • Husk! Du må ikke bruge vippeserum 3 uger inden behandling.
  • 2 obligatoriske behandlinger
  • 4-6 uger mellem hver behandling
  • En opfyldning hvert andet år anbefales
  • Holdbarhed på 3-5 år

Hos Nygaard starter en PMU-behandling altid med en konsultation, hvor du får rådgivning, samt hjælp med at afklare eventuel usikkerhed om behandlingsform og afstemt forventninger. Du får også viden om hvilke teknik, der er bedst for dig mht. din hudtype, livsstil mm.​

Denne konsultation er selvfølgelig gratis og kan foregå inden behandlingen eller ved 1. behandling​.