​OnlySmile Tandlysning

Tandlysning uden blegemiddel

Onlysmile er en kosmetisk behandling, hvor man toner og renser sine tænder lysere og man får et perfekt smukt smil med naturlige hvide tænder. Onlysmile kosmetisk Tandlysning er udviklet i Tyskland til at give dig hvide tænder, uden brug af blegemiddel. Der er i stedet tale om en innovativ kosmetisk behandling med Gel fra Onlysmile. Vores behandling og den anvendte GEL er naturligvis EU-godkendt. Bemærk: Der er IKKE blegemiddel i vores Gel og under 0,1 % Brintoverilte.

Hvordan får man hvide tænder?

I modsætning til den traditionelle tandblegning, er den kosmetiske behandling fra Onlysmile baseretpå anvendelsen af Gel, der IKKE indeholder Brintoverilte. Vores Gel aktiveres af det kolde LED lys. Denne kombination gør det muligt at lysne tænderne forsigtigt, uden at forårsage nogen smerte. En kosmetisk Tandlysning med Onlysmile fjerner alt pigmentering i tandemaljen, uden at skade emaljen og tandkødet.

Læs mere

Bevar dine tænder hvide

Onlysmile har udviklet et helt unikt koncept, der ikke kun giver dig hvide tænder uden brug af blegemiddel. 

​Men har også en Onlyshine tandpasta, der hjælper dig med at beholde det hvide look efter din behandling med Onlysmile tandblegning. 

Det betyder for dig at behandlingen holder længere end andre behandlinger. Desuden har du med OnlySmile Glamour mulighed for en hurtig behandling hjemme, så dine tænder står knivskarpt hvide, hvis du skal til fest, job samtale eller på en date, et par måneder efter behandlingen hos os.