Scalp pigmentation​

​Ingen kirurgi, ingen bedøvelse, ingen sygedage og lav vedligeholdelse

Fakta er at du har mistet dit hår og du ønsker at gøre noget ved det.​ Skaldethed og hårtab kan desværre ikke helbredes men i mange tilfælde, kan man være mere modtagelig og få hjælp fra celleaktiverende behandling og vi kan camouflere med scalp pigmentation. Scalp Micropigmentation er formentlig den ultimative bedste løsning i verdenen til mænd og kvinder. Ingen kirurgi, der præcist og sikkert efterligner udseendet af naturlige hårsække.

Scalp Micropigmentation er sikkert og helt ufarligt og samtidig kan det give fremtoning af at have permanent hår på hele hovedet. Om der er mandlig eller kvindelig mønster skaldethed alopecia har der tynder ud. En hudsygdom eller en dannelse efter en ulykke, operation eller følge af hår transplantationer. Så mener vi at Scalp Micropigmentation er den bedste og mest holdbare løsning.

Scalp Micropigmentations popularitet er stadig kraftig stigende, da det er en meget effektiv og enkel løsning på et meget gammelt problem. Scalp innovation vil øge din livskvalitet og selvtillid.

Hvad er Scalp Micropigmentation?

​Denne behandling udføres med samme maskine, som den vi anvender til permanent make-up. Vi anvender blot en anden nål. Formålet med denne type behandling er at reducerer et udseende af tyndt hår.​

​Vi hjælper både dem der blot har enkelt pletter med tyndt hår eller ingen hår, dem der har store områder med tyndt hår og selv dem der absolut ingen hår har. Behandlingen foregår på den måde, at der med en maskindrevet nål prikkes pigment ned i hårsækkene. Ved at lave prikker der rammer hårsækkene, ligner det små korte naturlige hår, hvilket giver en dækkende effekt af hovedbunden. Som tilvalg er det muligt, at få foretaget en stamcelle behandling. Her prikkes et naturligt enzym ned i hårsækkene, som aktivere ens egne naturlige stamceller, hvilket resulterer i at ens næst ankomne hår vokser sig kraftigere, mørkere og længere – selv helt ”døde” hårsække kan i nogle tilfælde vækkes til live igen, og helt nye hår kan genopstå.​

Læs mere

Sådan virker Scalp Micropigmentation

Med naturlige organiske og langtidsholdbare pigmenter og mikroskopiske nåle reproducerer vi naturligt udseende hårsække, så du kan opnå et enestående og naturligt resultat, der ligger tæt på det oprindelige mønster dine hårsække voksede i.

Vi bruger det nyeste og nok verdens bedste maskiner, nåle og pigmenter til behandlingen. Vores professionelle behandling udvælger de forskellige nuancer af pigment, der passer til din hudtype og hudfarve og vi tager os god tid til at opnå det helt rigtige udseende, så du får et resultat, du er glad for.

Hvorfor vælge Scalp Micropigmentation?

Denne behandlingsform giver et tilfredsstillende resultat til dem der er kede af, at et mindre eller større område af hovedbunden er blottet.​

Dem som overvejer eller har fået foretaget hårtransplantation. Forstærk livskvaliteten ved, at få indfriet ønsket om et tæt og fyldigt hår. Kom af med de uønskede nøgne pletter i hovedbunden. Til forskel for hårtransplantation som er enormt smertefuldt er disse behandlinger smertefrie! Du kan endda selv vælge mængden af hår, hvor tæt det skal være og tykkelsen af hårstråene. Få præcis den hårlinje du ønsker dig.

Scalp Micropigmentation kan give dig Et ungdommeligt look med illusion af tætbarberet og fyldigt hår. En gendannet hårgrænse, der ser naturligt ud på det delvis skaldede hoved. Dækning af alle former for alopecia og tyndt hår, vigende hårgrænse og delvis skaldethed Camouflering af ar Mulighed for at få bedre selvtillid og højere selvværd. Hvor mange behandlinger skal der til? Det er individuelt hvor stort et område der skal behandles.

Og om Stamcelleaktiverende Behandling ønskes udover Scalp Micropigmentation. Ligeledes er det individuelt, hvor godt pigmenten optages af huden, samt hvor effektivt evt. Stamcelleaktiverende Behandling påvirker hår cyklussen. Det er ikke muligt, at lave Stamcelleaktiverende Behandling og Scalp Micropigmentation i samme område den samme dag. Dog kan de fleste behandlinger kombineres. Altså både Stamcelleaktiverende Behandling og Scalp Micropigmentation på én gang, på to forskellige områder. Antallet af behandlinger med Scalp Micropigmentation er meget individuelt. Vi kan højest behandle i 2-2,5 time, da det er levende væv vi arbejder i, og efter ca. 120 minutter bliver huden stresset og begynder at bløde, hvilket resultere i at blodet skubber pigmenten ud igen.

Scalp Micropigmentation kan give dig

Et ungdommeligt look med illusion af tætbarberet og fyldigt hår. En gendannet hårgrænse, der ser naturligt ud på det delvis skaldede hoved.

Dækning af alle former for alopecia og tyndt hår, vigende hårgrænse og delvis skaldethed Camouflering af ar Mulighed for at få bedre selvtillid og højere selvværd.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det er individuelt hvor stort et område der skal behandles. Og om Stamcelleaktiverende Behandling ønskes udover Scalp Micropigmentation.

Ligeledes er det individuelt, hvor godt pigmenten optages af huden, samt hvor effektivt evt. Stamcelleaktiverende Behandling påvirker hår cyklussen. Det er ikke muligt, at lave Stamcelleaktiverende Behandling og Scalp Micropigmentation i samme område den samme dag. Dog kan de fleste behandlinger kombineres. Altså både Stamcelleaktiverende Behandling og Scalp Micropigmentation på én gang, på to forskellige områder. Antallet af behandlinger med Scalp Micropigmentation er meget individuelt. Vi kan højest behandle i 2-2,5 time, da det er levende væv vi arbejder i, og efter ca. 120 minutter bliver huden stresset og begynder at bløde, hvilket resultere i at blodet skubber pigmenten ud igen.

Hvorfor vælge os?

Der findes så mange, som laver micropigmenteringer og dette univers har aldrig været større. Men det er en utrolig udfordrende disciplin at mestre micropigmentering. Det har nogle måtte sande på den hårde måde, desværre.

En grundig uddannelse, erfaring, kvalitetsudstyr og de rigtige pigmentfarver er blot nogle af de centrale faktorer, der afgør hvor godt et grundlag en behandler har for at give dig et kvalitetsresultat. Så det rigtige grundlag er kvalitet, individualitet, erfaring samt sikkerhed og at vi hele tiden bliver opdateret i kurser flere gange årligt lægger vi stor vægt på.

​Der er ingen der er ens, så vores koncept er individuel behandling, i fri hånd ud fra dine egne helt unikke karakterer og kontraster. Vi anvender primært produkter fra Ecuri Cosmetics i Holland. Da garanterer vi, at alt vi arbejder med er EU godkendt, og overholder de strengeste politikker og regler. Produkterne er selvfølgelig allergivenlige. Ecuri Cosmetics har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden, at have gennemgået en anerkendt uddannelse.

Ecuri Cosmetics var de første (2013), der tilbød behandlingen samt uddannelse heri på det danske marked. De er det eneste anerkendte træningssted, og kun dem som er uddannet i hovedbundspigmentering hos Ecuri Cosmetics, anvender de korrekte teknikker, pigmenter, maskiner, nåle mm Vi glæder os til at møde dig med et smil og glæder os til at sætte dig ind i skønhed med dig i centrum.

Bedøvelse

Vi benytter tilpassede bedøvelsesmetoder til de enkelte behandlinger, således at ingen af vores micropigmenteringer / behandlinger er forbundet med væsentlig smerter.