Eyeliner & VippefortætninG

​En personlig og skarp eyeliner skaber større øjne, tydeligere farve i iris og giver mere karakter til ansigtet. vores permanent eyeliner/vippefortætning, er den ultimative gave til dig, der altid ønsker en skarp og fyldig markering af øjet.

Permanent Makeup lavet hos Nygaard giver dig muligheden for en Eyeliner/Vippefortætning, der er frisk, skarp og sprød 24 timer i døgnet.

Dyrk alt det motion og sport du vil – din Eyeliner/Vippefortætning sidder stadig skarpt. Sparer dig tid i hverdagen. Eyeliner/Vippefortætning hos os er ikke en tatoveret Eyeliner/Vippefortætning, men en semi permanent Eyeliner/Vippefortætning, som kan fjernes igen.

Ansigtets udvikling hele livet gør det ønskværdigt med en semi permanent løsning. Det er også meget vigtigt med 3D Bryn. Størrelse, farve, udformning afstemt med dine egne ønsker.

Smertefri behandling.

Her hos os arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner. Til at udføre behandlingen benytter vi vores Derma Medical, som er vores Permanent Makeup maskine i højeste kvalitet og det bedste udstyr på markedet. Vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores Eyeliner farver er allergivenlige, skarpe, sikre og overholder alle EU-krav, der måtte gøre sig gældende.

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:
  • Husk! Du må ikke bruge vippeserum 3 uger inden behandling.
  • 2 obligatoriske behandlinger
  • 4-6 uger mellem hver behandling
  • En opfyldning hvert andet år anbefales
  • Holdbarhed på 3-5 år

Hos Nygaard starter en PMU-behandling altid med en konsultation, hvor du får rådgivning, samt hjælp med at afklare eventuel usikkerhed om behandlingsform og afstemt forventninger. Du får også viden om hvilke teknik, der er bedst for dig mht. din hudtype, livsstil mm.​

Denne konsultation er selvfølgelig gratis og kan foregå inden behandlingen eller ved 1. behandling​

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

​​Fandt du ikke nok informationer og har du yderligere spørgsmål om de behandlinger vi tilbyder kan du udfylde formularen nedenunder. 

​Vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Det siger vores kunder​

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser fra Facebook​​

​​​​★★★★★​

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon.

"Kan give Maria mine bedste anbefalinger.  

Jeg er en af de piger som med tiden har fået tyndt hår. Jeg har derfor valgt at få foretaget stamcelleaktivering samt Scalp Pigmentation.

Allerede nu ses en stor forskel og det er bare super dejligt!! Maria er skarp fagligt og går ikke på kompromis med kvaliteten af det hun laver.

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon."

Dorte Guldberg Nielsen

Firmainfo​

Nygaard

Andrup Byvej 60, 6705 Esbjerg Ø

​​Telefon: 26 18 28 67

​E-mail: maria@nygaardhairart.dk


​CVR: 21777706

​Følg os på Facebook

Åbningstider​

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

09.00 - 21.00

Onsdag

09.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 21.00

Fredag

09.00 - 18.00

Weekend

Åbent efter aftale

f.eks. kurser, konfirmation, bryllup o.lign.