Massage​

Hvad kan Massage hjælpe med:

 • Massage kan lindre muskelspændinger, myoser og smerter.
 • Massage hjælper ved overbelastningsskader.
 • Massage forebygger skader (f.eks. i forbindelse med arbejde)
 • Massage øger blodcirkulationen.
 • Massage styrker immunforsvaret.
 • Massage hjælper kroppen med at rense ud af affaldsstoffer.
 • Massage giver øget kropsbevidsthed.
 • Massage giver fysisk og psykisk velvære.
 • Massage giver mere energi og overskud.
 • Massage virker afslappende og afstressende.

Husk at drikke et glas vand før og efter behandlingen. Vær opmærksom på din vejrtrækning, mens du masseres, så du trækker vejret langsomt og dybt.

Wellness Massage/Hot Stone Massage er ren afslapning, hvorimod en behandling med Fysiurgisk Massage godt kan gøre lidt ondt, da massagen gives til overbelastede muskler og ofte på triggerpunkter.

Selvom dine muskler er ømme, må smerten ikke være så voldsom, at du ikke kan holde det ud, for så spænder du alt for meget i kroppen.

Jo længere tid din massage varer hos mig, jo flere wellness elementer vil du opleve. Kommer du her for at få behandlet en specifik skade, koncentrerer vi os om det. Kommer du her for at få en afslappende helkropsmassage, er der langt flere wellness elementer i behandlingen.

Massage kan, med fordel, kombineres med andre behandlingsformer, da den udover at løsne op og rense ud giver kroppen et naturligt overskud, som modtageren selv kan arbejde videre med.

Flere fortæller, at de har prøvet wellness massage andre steder og ønsker ikke for meget ’nusseri’. De vil gerne kunne mærke, at de bliver masseret - med andre ord, de vil gerne kunne mærke massagen, også i musklerne, samtidig med de slapper helt af og har det rart. Men man vælger selv, hvilken kombination, man ønsker.

Musklerne

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.

Affaldsstofferne

En anerkendt, engelsk læge sammenlignede for over 100 år siden massage med et kloaksystem: Et godt kloaksystem holder dit hus rent og hygiejnisk og leder affaldet ud. En god massage gør det samme ved din krop. Holder den sund og ren og leder affaldet ud. Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne.

Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

Huden

Massage forbedrer blodcirkulationen og dermed også blodforsyningen til hudens celler. Det betyder bl.a., at næringen til hudcellerne forbedres. Og derfor har massage også en god effekt på huden - det får huden til at se sundere og friskere ud, huden får mere farve og glød, og så bliver den faktisk også glattere på lang sigt.

Nervesystemet

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende.

Massage frarådes

 • Hvis du føler dig afkræftet eller har høj temperatur
 • På nyt arvæv, udslæt, friske sår, åreknuder
 • Hvis du lider af en smitsom hudlidelse
 • Hvis der er betændelse eller du har forbrændinger i det område, som du ønsker behandlet
 • Hvis du har knoglebrud i det område, som du ønsker behandlet
 • Hvis du har kræftsvulster i det område, som du ønsker behandlet.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

​​Fandt du ikke nok informationer og har du yderligere spørgsmål om de behandlinger vi tilbyder kan du udfylde formularen nedenunder. 

​Vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Det siger vores kunder​

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser fra Facebook​​

​​​​★★★★★​

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon.

"Kan give Maria mine bedste anbefalinger.  

Jeg er en af de piger som med tiden har fået tyndt hår. Jeg har derfor valgt at få foretaget stamcelleaktivering samt Scalp Pigmentation.

Allerede nu ses en stor forskel og det er bare super dejligt!! Maria er skarp fagligt og går ikke på kompromis med kvaliteten af det hun laver.

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon."

Dorte Guldberg Nielsen

Firmainfo​

Nygaard

Andrup Byvej 60, 6705 Esbjerg Ø

​​Telefon: 26 18 28 67

​E-mail: maria@nygaardhairart.dk


​CVR: 21777706

​Følg os på Facebook

Åbningstider​

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

09.00 - 21.00

Onsdag

09.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 21.00

Fredag

09.00 - 18.00

Weekend

Åbent efter aftale

f.eks. kurser, konfirmation, bryllup o.lign.