Nygaard Makeup & Hairart

Klinikken

Permanent makeup

3D Bryn

3D Bryn er den moderne vej til flotte semi permanente øjenbryn, uanset øjenbrynsfarve, ønske om markante fyldige øjenbryn eller tynde og helt naturlige hårstrå i brynene. Et individuelt øjenbryn er en karakteristik, der åbner vejen mellem den indre og ydre skønhed.

3D Bryn lavet hos os giver et personligt udtryk, uden at tatovere øjenbryn, der aldrig forsvinder igen. Semi permanente øjenbryn er en mikropigmentering med vores maskine eller microblading med en specialdesignet kniv, hvor vi arbejder i det øverste hudlag. Ansigtet ændrer kontur hele livet, og det er derfor vigtigt ikke at få en tatovering af øjenbryn, men en løsning med semi permanente øjenbryn.

Din behandling med 3D Bryn hos os byder på:

Form, bredde, optegning og øjenbrynsfarve afstemt med dine egne forventninger. 100 % naturtro hårstrå – ingen kan se du har fået lavet øjenbryn.

Individuelt design, opmåling og optegning – alle er specielle hos os. Smertefri behandling. Mulighed for behandling, selvom du ingen øjenbryn har. Her hos os arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner og det bedste udstyr på markedet. Alt
vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores farver er blandt de stærkeste, mest allergivenlige og sikre på markedet. I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:

  • Mindst 3 obligatoriske 3D Bryn behandlinger
  • 4-6 uger mellem hver behandling
  • Én årlig genbehandling
  • Holdbarhed på op til 5 år
Eyeliner & Vippefortætning

En personlig og skarp eyeliner skaber større øjne, tydeligere farve i iris og giver mere karakter til ansigtet. Vores permanent Eyeliner/Vippefortætning, er den ultimative gave til dig, der altid ønsker en skarp og fyldig markering af øjet.

Permanent Makeup lavet hos Nygaard Makeup & Hairart giver dig muligheden
for en Eyeliner/Vippefortætning, som efter en lang dag, under og efter motion, eller efter gnid i øjet stadig sidder som om den lige er lagt. Eyeliner/Vippefortætning hos os er ikke en tatoveret Eyeliner/Vippefortætning, men en semi permanent Eyeliner/Vippefortætning, som kan fjernes igen.
Ansigtets udvikling hele livet gør det ønskværdigt med en semi permanent løsning. Det er også meget vigtigt med 3D Bryn. Til at udføre behandlingen benytter vi vores Derma Medical, som er vores Permanent Makeup maskine i højeste kvalitet og sikkerhed.

Din Eyeliner/Vippefortætning behandling hos os byder på:

Størrelse, farve, udformning afstemt med dine egne ønsker Smertefri behandling Øvre, eller øvre og nedre, og med bredde efter eget ønske.

En Eyeliner/Vippefortætning der er frisk, skarp og sprød 24 timer i døgnet Dyrk alt det motion og sport du vil – din Eyeliner/Vippefortætning sidder stadig skarpt Sparer dig tid i hverdagen Her hos os arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner og det bedste udstyr på markedet. Vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores Eyeliner farver er allergivenlige, skarpe, sikre og overholder alle EU-krav, der måtte gøre sig
gældende.

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:

  • 3 obligatoriske Eyeliner/Vippefortætning behandlinger
  • 4-6 uger mellem hver behandling
  • En opfyldning hvert andet år anbefales
  • Holdbarhed på ca. 7 år
Top