Nygaard Makeup & Hairart

Klinikken

Permanent makeup

Medicinsk tattoo

Bryn forskellige metoder/teknikker
Hos Nygaard Makeup & Hairart benytter vi os af forskellige teknikker til at skabe det perfekte øjenbryn for dig.

Microblading, Hairstrokes (3D), Naturlig skyggelægning, Hybrid Brows, Powder Brows, Kombinationsteknik er den moderne vej til flotte semi permanente øjenbryn, uanset øjenbrynsfarve, ønske om markante fyldige øjenbryn eller tynde og helt naturlige hårstrå i brynene. 100 % naturtro hårstrå – ingen kan se du har fået lavet øjenbryn.

Det er vigtigt at slå fast, at vores bryn skal være ”søskende”, ikke ”tvillinger”, eftersom ansigtet ikke er helt symmetrisk, et individuelt øjenbryn er en karakteristik, der åbner vejen mellem den indre og ydre skønhed. Vi skaber et helt naturligt look og den form, der passer til dig. Individuelt design, opmåling og optegning – alle er specielle hos os.

Smertefri behandling.

Mulighed for behandling, selvom du ingen øjenbryn har.

Her hos os arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner og det bedste udstyr på markedet. Alt vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores farver er blandt de stærkeste, mest allergivenlige og sikre på markedet.

Efter behandlingen

Behandlingen permanent makeup bryn kan godt medføre lidt rødme i huden, men du kan både køre bil og arbejde samme dag som behandlingen udføres. Husk dog at smøre aftercare salve på området, og giv det ro. Pil endelig ikke i sårskorpen, da det kan skade pigmenternes holdbarhed og kvalitet.

Det er afgørende at området skånes den første måned, hvis resultatet skal holde længere tid. Undgå også sauna, svømning i svømmehaller, solarium og ekstremsport op til 7 dage efter behandlingen, da alle de ting kan forringe pigmenternes effekt og holdbarhed.

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:
 • Mindst 2 obligatoriske behandlinger
 • 4-8 uger mellem hver behandling
 • Én årlig genbehandling

 

Eyeliner & Vippefortætning
En personlig og skarp Eyeliner skaber større øjne, tydeligere farve i iris og giver mere karakter til ansigtet. Vores permanent Eyeliner/Vippefortætning, er den ultimative gave til dig, der altid ønsker en skarp og fyldig markering af øjet.

Permanent Makeup lavet hos Nygaard Makeup & Hairart giver dig muligheden for en Eyeliner/Vippefortætning, der er frisk, skarp og sprød 24 timer i døgnet.

Dyrk alt det motion og sport du vil – din Eyeliner/Vippefortætning sidder stadig skarpt. Sparer dig tid i hverdagen. Eyeliner/Vippefortætning hos os er ikke en tatoveret Eyeliner/Vippefortætning, men en semi permanent Eyeliner/Vippefortætning, som kan fjernes igen.

Ansigtets udvikling hele livet gør det ønskværdigt med en semi permanent løsning. Det er også meget vigtigt med 3D Bryn. Størrelse, farve, udformning afstemt med dine egne ønsker.

Smertefri behandling.

Her hos os arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner. Til at udføre behandlingen benytter vi vores Derma Medical, som er vores Permanent Makeup maskine i højeste kvalitet og det bedste udstyr på markedet. Vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores Eyeliner farver er allergivenlige, skarpe, sikre og overholder alle EU-krav, der måtte gøre sig gældende.

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:
 • Husk! Du må ikke bruge vippeserum 3 uger inden behandling.
 • 2 obligatoriske behandlinger
 • 4-6 uger mellem hver behandling
 • En opfyldning hvert andet år anbefales
 • Holdbarhed på 3-5 år

 

Læber

3D-læber - Permanent Makeup læber

Sensualitet og ungdom – det er blot 2 af de positive ord, der forbindes med at have smukke læber med perfekt fylde og omrids. Permanent læbe makeup hitter internationalt i branchen i øjeblikket, og med god grund. Fyldige læber med en diskret smuk farve får dig til at se yngre og friskere ud, og det vil de fleste trods alt gerne. Faktisk kan dine læber se mindre ud end de i virkeligheden er, hvis du med tiden har mistet pigment i dem og omridset dermed er blevet udvisket. I så fald kan man nemlig ikke se overgangen fra hud til læbe, og det får dine læber til at se næsten usynlige ud.

Med permanent læbe makeup lavet hos Nygaard Makeup & Hairart kan du

 • Få markeret dine læbers naturlige linje
 • Få dine læber til at syne større
 • Få korrigeret en asymmetrisk overlæbe så den bliver mere harmonisk og kommer i balance
 • Få skraveret dine læber, så farven på læberne bliver mere intens

samt meget mere

Med permanent læbe makeup lavet hos os, kan du opnå at få en naturlig læbekontur igen, eller blot give dine læber en ekstra markereret og ungdommelig farve. Hos Nygaard Makeup & Hairart får du tonet din Permanente Makeup ind i hele eller dele af læben, så resultatet ser helt naturligt ud uden synlige overgange.

 

Areola & Nipples
Areola & Nipples

(Brystringe og Brystvorter)

Hos Nygaard Makeup & Hairart udfører vi, som en af de få i Danmark, rekonstruktion af brystringe og brystvorter ved brug af permanent makeup.

Den store fordel ved Areola & Nipples er, at du får en rekonstruktion af brystvorten så den ligner en ægte brystvorte ved hjælp af bl.a. 3D effekt. Også areolaen gendannes, så den i form og farve matcher det evt. eksisterende bryst. Vi gør meget ud af at genskabe et helt naturligt look.

Desuden holder farven mere end 1 år, hvor man så kan vælge at friske op.

Er det pga. brystkræft, sygdom, nye brystimplantater eller andre årsager så kontakt os endelig for uforpligtende konsultation

Top