Stamcelleaktivering​

Som tilvalg til Scalp Micropigmentation er det muligt, at få foretaget en Stamcelleaktiverende Behandling. Stamcelleaktiverende Behandling er en teknik, der får ens egne hår til at vokse.

Vi ved at der findes stamceller i hver hårsæk, selv de steder hvor der ikke vokser noget hår, eller endda de steder hvor der ikke engang er en hårfollikel. Vi sætter en meget lille nål i hver hårsæk og stimulerer derfor stamcellerne. Resultaterne forbedres når der anvendes en hårvækst skabende faktorer. Denne hårvækst skabende er specielle peptider, der aktiverer ens egne stamceller. 

Disse hårvækst skabende faktorer er ikke-menneske peptider, der er produceret af e.coli bakterier. Disse er sikre produkter der ikke er skadelige for din hud eller helbred. Vores specielle nål vil ikke penetrere huden. Disse små nåle er kun 0,3 mm i diameter, og vil kun trænge igennem hårsækkene. Vi vil ikke penetrerer det dermale lag på huden. Dette er en epidemal behandling. Det skal helst ikke bløde. Stamcelleaktiverende behandling af bl.a. hovedbund og bryn reaktiverer lukkede hårsække og skaber nye hår. 

Vigtigt er at kunden skal anvende Hair Rescue serummet derhjemme, for at simulere processen hver eneste dag. Hair Rescue er 100 % plante ekstrat, som forlænger hår folliklernes vækst fase (anagene fase). Den vil bringe mere vital til håret, føre det stærkere, fremme farven, samt gør hårene tykkere. Forskellen på serummet og den stamcelleaktiverende behandling er stor, hvor serummet kun virker på nuværende hår, der vil vokse sig længere, kraftigere og mærkere. Selv behandlingen skan skabe helt nye hår, hvor serummet til hjemmebehandling, skal fortsætte boostningen af de nye hår.

Kunden skal fortsætte med at anvende serummet kontinuerligt, ellers vil denne risikere at gå tilbage til udgangspunktet. Serummet sørger for at forlænge cyklussen, og hårene udskiftes mere sjældent.
Teknikken er udviklet af Alec Kurucz og har vist fantastiske resultater i hovedbunden. Der skal gå mindst én måned imellem behandlingerne. Forvent 4-6 behandlinger med Stamcelleaktiverende Behandling for optimal virkning.

Har du bare pletter i hovedbunden eller ønsker du flere brynhår? Denne behandling er svaret.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

​​Fandt du ikke nok informationer og har du yderligere spørgsmål om de behandlinger vi tilbyder kan du udfylde formularen nedenunder. 

​Vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Det siger vores kunder​

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser fra Facebook​​

​​​​★★★★★​

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon.

"Kan give Maria mine bedste anbefalinger.  

Jeg er en af de piger som med tiden har fået tyndt hår. Jeg har derfor valgt at få foretaget stamcelleaktivering samt Scalp Pigmentation.

Allerede nu ses en stor forskel og det er bare super dejligt!! Maria er skarp fagligt og går ikke på kompromis med kvaliteten af det hun laver.

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon."

Dorte Guldberg Nielsen

Firmainfo​

Nygaard

Andrup Byvej 60, 6705 Esbjerg Ø

​​Telefon: 26 18 28 67

​E-mail: maria@nygaardhairart.dk


​CVR: 21777706

​Følg os på Facebook

Åbningstider​

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

09.00 - 21.00

Onsdag

09.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 21.00

Fredag

09.00 - 18.00

Weekend

Åbent efter aftale

f.eks. kurser, konfirmation, bryllup o.lign.