Kursus​

​Nygaard afholder også kurser. Vi afholder vores kurser på vor adresse i Andrup eller hjemme hos jer. Nedenstående er blot et udpluk af hvad vi tilbyder. Forhør nærmere, hvad vi kan gøre for dig.

Guld-kursus: Øg din indtjening! (6-7 timer) kr. 3.995,-

​​

EyeLash-Lift (permanent vippebuk) med RefectoCil

Du lærer du, hvordan man smukt permanenter øjenvipperne, så de får et virkeligt flot holdbart vippebuk, der holder i flere uger. EyeLash-Lift er til de kunder der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og samtidig ikke ønsker eyelash extensions. Glem alt om gammel lash permanent med krøllet og frizzede vipper. EyeLash-Lift laver et smukt og naturligt buk af vipperne ved roden, hvor der bruges en blød curl, som ligges på øjenlåget. Dette gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke ved roden, så dine vipper bliver løftet. Efter curlen er lagt, fikseres vipperne forsigtigt og der påføres lashperm. Til sidst bliver de neutraliseret og renset. Det er utrolig skønsomt for vipperne, så ønsker dine kunder et naturligt look uden vedligeholdelsen af eyelash extensions, så er det EyeLash-Lift du skal tilbyde dem. Trin for trin manual udleveres.

Farvning af bryn og vipper med RefectoCil

Du lærer en præcis og grundig farvelære for at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper og bryn med et professionelt og langtidsholdbart resultat. Endvidere lærer du, hvordan man smukt måler, tilretter og former øjenbrynene med både pincet og vibes.

Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter.

Voks af hele ansigtet med RefectoCil og Body Lines

Du lærer at vokse på en helt anderledes måde med de bedste vibes, så din kunde vil være fri for uønsket hår i ansigtet på en hurtig og effektiv måde. Denne voksbehandling kan udføres mens kunden sidder på en almindelig stol.

Salgs-coaching

Du lærer ved en overordnet gennemgang, hvordan du øger dit salg og hvilke forhindringer, du kan møde.

Et kursus til begyndere, som vil starte op eller til dig, der er allerede er i gang. Alt fra frisører til fodterapeuter, som gerne vil øge indtjeningsmulighederne og udbyde en unik behandling, som passer til alle, unge som ældre.

​Sølv-kursus: Vippekursus (3-4 timer) kr. 1.899,-

EyeLash-Lift (permanent vippebuk) med RefectoCil

Du lærer du, hvordan man smukt permanenter øjenvipperne, så de får et virkeligt flot holdbart vippebuk, der holder i flere uger. EyeLash-Lift er til de kunder der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og samtidig ikke ønsker eyelash extensions. Glem alt om gammel lash permanent med krøllet og frizzede vipper. EyeLash-Lift laver et smukt og naturligt buk af vipperne ved roden, hvor der bruges en blød curl, som ligges på øjenlåget. Dette gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke ved roden, så dine vipper bliver løftet. Efter curlen er lagt, fikseres vipperne forsigtigt og der påføres lashperm. Til sidst bliver de neutrali-seret og renset. Det er utrolig skønsomt for vipperne, så ønsker dine kunder et naturligt look uden vedligeholdelsen af eyelash extensions, så er det EyeLash-Lift du skal tilbyde dem. Trin for trin manual udleveres.

Farvning af vipper med RefectoCil

Du lærer en præcis og grundig farvelære for at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper med et professionelt og langtidsholdbart resultat

Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter

For selvstændige, der vil øge deres indtjening uden større investering.

​Bronze-kursus: Farvning af bryn og vipper (1,5-2 timer) kr. 1.000,-

Farvning af bryn og vipper med RefectoCil

Du lærer en præcis og grundig farvelære for at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper og bryn med et professionelt og langtidsholdbart resultat. Endvidere lærer du, hvordan man smukt måler, tilretter og former øjenbrynene med både pincet og vibes.

Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter.

Tager udgangspunkt i at man ikke ved noget om faget. Derfor udbydes kurset til alle, både private og selvstændige.

Praktiske oplysninger mm.

  • Efter alle kurser udstedes diplom​
  • Kurserne er med professionel teori og praktiske øvelser
  • Alle kursister modtager et sæt med 2 farver og 1 Oxidant
  • Der kan købes startkit tilpasset de enkelte kurser
  • Kurserne oprettes efter behov med 2-4 deltagere
  • Kursusgebyr betales inden start
  • Priser ekskl. moms​

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

​​Fandt du ikke nok informationer og har du yderligere spørgsmål om de behandlinger vi tilbyder kan du udfylde formularen nedenunder. 

​Vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Det siger vores kunder​

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser fra Facebook​​

​​​​★★★★★​

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon.

"Kan give Maria mine bedste anbefalinger.  

Jeg er en af de piger som med tiden har fået tyndt hår. Jeg har derfor valgt at få foretaget stamcelleaktivering samt Scalp Pigmentation.

Allerede nu ses en stor forskel og det er bare super dejligt!! Maria er skarp fagligt og går ikke på kompromis med kvaliteten af det hun laver.

Jeg glæder mig til et gensyn i hendes hyggelige salon."

Dorte Guldberg Nielsen

Firmainfo​

Nygaard

Andrup Byvej 60, 6705 Esbjerg Ø

​​Telefon: 26 18 28 67

​E-mail: maria@nygaardhairart.dk


​CVR: 21777706

​Følg os på Facebook

Åbningstider​

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

09.00 - 21.00

Onsdag

09.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 21.00

Fredag

09.00 - 18.00

Weekend

Åbent efter aftale

f.eks. kurser, konfirmation, bryllup o.lign.